Oglas

(VIDEO 18+) EROTIKA NA NAŠ NAČIN: Ovi domaći filmovi bolji su od 50 nijanse siva

DOMAĆA EROTIKA Jugoslovenski filmovi koji bi postideli "50 nijansi" 
Domaća kinematografija, a posebno ona iz "starih dobrih vremena" uvek je umela da prikaže ono najbolje u seksu. Bili surovi, brutalni ili romantični, Jugoslavija nije oskudevala u kvalitetnim filmovima sa primesama erotike, i film 50 nijanse siva

Vizantijsko plavo
Mistika koja obavija ovaj film od odnosa između Kaje Žutić i Lazara Ristovskog, do tajnog sastojka grčke plave boje na freskama u stvari je ono što ga čini erotičnim. Iako nije previše eksplicitan, film je zavodljiv na neki neobjašnjiv način, a scena u kojoj oni nagi jašu vola pored vode je antologijska.


Una
Nepresušna inspiracija se nalazi u tim zabranjenim vezama, poput studentkinje i profesora. Još ako je ona mlada, lepa i slobodna, a on stariji i oženjen, eto filma punog erotskog naboja. Fantastični Rade Šerbedžija i Sonja Savić su samo doprineli snazi koju ovaj film ima.

Čudo neviđeno
Pored Makarija Čudotvorca i Amerikanke, ovom filmu ništa više nije bilo potrebno. Ali scena u kojoj se rasna Savina Geršak kupa u jezeru... Izvinite, Anastasija i Kristijane, ali totalno ste van konkurencije.

Lepota poroka
Jasno da je scena "Da me vidi moja mila majka" neprevaziđena, ali nežnost i erotičnost kojom obiluje kupanje oslobođene Mire Furlan sa turistima je definitivno bilo teško postići.

WR - Misterije organizma
Ovaj film je izazvao mnogo kontroverzi pošto je snimljen u nezgodnom istorijskom razdoblju šezdesetih, ali posle njega ništa nije bilo isto, a posebno scene seksa.

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter


Izvor: kurir-info.rs

(VIDEO 18+) EROTIKA NA NAŠ NAČIN: Ovi domaći filmovi bolji su od 50 nijanse siva

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...