Oglas

Neda Arnerić

1. Film „Aloa - praznik kurvi“ imao je jednu od najeksplicitnijih scena seksa u istoriji naše kinematografije, a glumica je za ulogu Majre nagrađena i Zlatnom arenom

„Aloa - praznik kurvi“ iz 1988. godine govori je o bračnom paru iz Nemačke koji dolazi na odmor u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, gde se Majra, poreklom Zagrepčanka a udata za dosta starijeg Manfreda, upušta u ljubavnu aferu sa sinom gospođe u čijoj su kući odseli... Film je režirao Lordan Zafranović, Manfreda igra Stevo Žigon, a ljubavnike Ranko Zidarić i Neda Arnerić. Njih dvoje snimili su najeksplicitniju scenu seksa u dotadašnjoj istoriji jugoslovenske kinematografije, a glumica je za ovu ulogu nagrađena i Zlatnom arenom na Festivalu u Puli.


Uzdisaji glavni

„Od prve scene obnaženog muškarca koji skače u more pa do posljednjeg prizora, sve odiše erotikom, pa se nekima može činiti da je radnja tu sporedna, kolateralna pojava samo da bi se mogla prikazati Neda Arnerić kako uzdiše...“, zapažanje je jednog novinara.

Neda Arnerić, rođena 1953. godine, snimila je svoj prvi film „San“, scenariste i reditelja Puriše Đorđevića, kao trinaestogodišnjakinja, i postala prva dečja filmska zvezda u bivšoj Jugoslaviji.

U dosadašnjoj karijeri snimila je više od 110 filmova i odigrala oko 40 uloga u pozorištu. Publika je pamti iz kultnih ostvarenja kao što su „Ko to tamo peva“, „Varljivo leto 68“, „Kraj rata“, „Tajvanska kanasta“, „Večernja zvona“, „Aloa - praznik kurvi“, „Vreme čuda“, „Nebeska udica“ i drugi. Nisu izostali ni angažmani u najgledanijim serijama: „Neven“, „Poletarac“, „Metla bez drške“, „Grlom u jagode“, „Policajac s Petlovog brda“, „Gorki plodovi“, „Naša mala klinika“...

Kao član Demokratske stranke, bila je i poslanica u sazivu Narodne skupštine Republike Srbije od 2000. do 2004. godine.

Imala je 21 godinu kada se udala za reditelja Dejana Karaklajića, a 24 kad se razvela. Drugi put se udala za maksilofacijalnog hirurga Milorada Mešterovića 1981.

„I tata bi, sine“

Mlađa publika pamti je i po sceni sa Slavkom Štimcem iz filma „Ko to tamo peva“. Dok posmatraju mladi par koji vodi ljubav u šumi, Aleksandar Berček kaže Pavlu Vuisiću: „ Tata, i ja bih ono radio!“

Ovaj mu odgovara: „I tata bi, sine...“

O svojim obnaženim ulogama Neda Arnerić je u jednom intervju docnije rekla:
„Nisam imala pojma o seksualnosti i igrala sam nešto što još nisam doživela. Naučila sam vrlo rano da je snimanje filma posao koji se u dogovoru s rediteljem treba ozbiljno obaviti. U scenariju je, na primer, pisalo: oni se bude ujutru i nakon vođenja ljubavi kreće priča. A ja u to vreme nisam ni znala kako se vodi ljubav. Bio je to deo mog zanata, a ja se smatram dobrim zanatlijom.“ Urednici su ovom tekstu dali naslov: „Snimala sam scene seksa dok sam bila devica“.


(VIDEO) 7 glumica čiji smo seks na filmu rado gledali

Mira Furlan

2. Glumica koja važi za jednu od najseksepilnijih žena našeg filma kaže da to što je pamte po „bezobraznim“ scenama više govori o mentalitetu publike nego o njoj

Film „Otac na službenom putu“ Emira Kusturice (1985) bavi se Jugoslavijom ranih pedesetih godina, kada se Tito sukobio sa Staljinom, a mnogi jugoslovenski komunisti završili na Golom otoku. Otac iz naslova filma je Mehmed, funkcioner srednjeg ranga čiju neopreznu političku izjavu osvetoljubiva ljubavnica cinkari policiji, pa on odlazi u zatvor. To će izazvati seriju promena u njegovom životu i u životu njegove porodice. Kad se Mehmed, kog tumači Miki Manojlović, posle izdržane kazne vrati, sveti se ljubavnici seksom, u kojem je glumački zablistala Mira Furlan.

Nominacija za Oskara

Film je 1985. osvojio Zlatnu palmu na Kanskom filmskom festivalu i bio nominovan za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja.

Mira Furlan, rođena 1955. godine, karijeru je počela kao pozorišna glumica u Zagrebu, da bi osamdesetih godina prošlog veka postala jugoslovenska filmska zvezda. Na početku ratova u SFRJ sa suprugom Goranom Gajićem, filmskim rediteljem, emigrirala je iz Hrvatske u SAD i tamo uspešno glumila u TV serijama „Vavilon 5“ i „Izgubljeni“. Pred kamerama se nije stidela svog tela, a ako ništa drugo, svlačila se bar dopola i pokazivala svoje prelepe grudi.

Na filmu je debitovala u „Kiklopu“ Antuna Vrdoljaka ulogom Enke, udate ljubavnice glavnog junaka, kojeg glumi Frano Lasić. Tih nekoliko strastvenih scena donelo joj je naklonost muške publike.

Četiri godine kasnije otišla je korak dalje i snimila prvu scenu grupnog seksa u jugoslovenskom filmu. U „Lepoti poroka“ Živka Nikolića ona je seljanka koja se zapošljava kao spremačica u nudističkom kampu. Zavodi je bračni par stranaca (Alen Nuri i Ines Kotman)... ali to treba videti!

Lepota poroka

Mira Furlan je tvrdnju novinara da je važila za jednu od najseksepilnijih glumica svog vremena nedavno komentarisala ovako: „Taj imidž koji me je pratio u pričama nikad nije imao nikakve veze sa mnom. Počela sam da glumim ozbiljno u pozorištu, a sasvim slučajno se desilo da je moja prva filmska uloga bila u ostvarenju ‚Kiklop‘ i podrazumevala je skidanje. S profesionalne strane, to mi je bio ogroman izazov i strahovito težak zadatak, koji su drugi shvatili pogrešno. Takođe mi je neverovatno to što se u ‚Lepoti poroka‘ ne pamti čistota mog lika, već nešto drugo. Ali to ne govori o meni nego o publici i našem mentalitetu. Uopšte ne mogu da se identifikujem s tim da sam seks-simbol.“

„Lepota poroka“ i inače obiluje erotskim scenama, a najpoznatija je ona u kojoj vode ljubav Dobrila Ćirković i Petar Božović. Na vrhuncu strasti ona je na njemu i kaže: „Joj, da me vidi moja mila majka!“, a on joj odgovara: „Pušti sad majku, jadna!“

Slučajna rola

„Taj imidž koji me je pratio u pričama nikad nije imao nikakve veze sa mnom. S profesionalne strane, to mi je bio ogroman izazov i strahovito težak zadatak, koji su drugi shvatili pogrešno“, priča Mira Furlan.

(VIDEO) 7 glumica čiji smo seks na filmu rado gledali

Ena Begović

3. Status zvezde doneo joj je film „Pad Italije“ Lordana Zafranovića, a potvrdila uloga u ostvarenju „Čaruga“ Rajka Grlića

Samo jedna scena u filmu „Pad Italije“ bila je dovoljna da Enu Begović 1981. godine promoviše u novi erotski simbol jugoslovenskog filma: ona, seksi buržujka, i Frano Lasić, prelepi revolucionar, sreću se u pećini kraj mora, i posle toga ništa više nije bilo isto ni u njihovim životima, ni u predstavi o lepoti seksa kod publike.

Često bez odeće

U ovoj filmskoj drami Lordana Zafranovića partizanski komandant Davorin (igra ga Poljak Danijel Olbricki) na jednom dalmatinskom ostrvu zbog nemorala strelja svog druga Nika (to je Frano Lasić) i njegovu ljubavnicu, inače saradnika italijanskih okupatora, Krasnu (Snežana Savić).

Davorin se zatim ženi lepom Veronikom (upravo Enom Begović), ćerkom lokalnog bogataša, i zbog nje zapostavlja revoluciju, pa se na ostrvo nakon italijanske kapitulacije iskrcavaju Nemci, ustaše i četnici...

Na Filmskom festivalu u Puli „Pad Italije“ nagrađen je Velikom zlatnom arenom i Zlatnom arenom za režiju.

Ali nije se samo Ena Begović svlačila u ovom filmu. Zapaženu i vrlo slobodnu ulogu imala je i dvadesetosmogodišnja Snežana Savić - toliko slobodnu da je nedavno osetila potrebu da se od nje ogradi izjavivši da je scene seksa snimila njena dublerka. Svoje erotske obožavaoce imala je i Gorica Popović: glumila je zadrtu, seksualno frustriranu partizanku i njena pojava u uniformi za neke gledaoce je bila veoma uzbudljiva.

Slučajna uloga

Ena Begović, opet, svlačila se i u drugim filmovima jer je imala šta da pokaže. Deset godina posle „Pada Italije“ imala je zapaženu rolu u „Čarugi“ Rajka Grlića. Partner je je bio Ivo Gregurević, a vodila je ljubav - i to kako! - ispod klavira.

Rođena 1960. godine u Splitu, s mlađom sestrom Miom došla je na studije glume u Zagreb.
Ipak, ova glumica nesporne lepote u svet filma ušla je slučajno.
Jednog dana lepu devojku primetio je u kafiću reditelj Ljubiša Ristić i predložio joj da zaigra s Radetom Šerbedžijom u njegovoj TV drami.
Ostalo je istorija...

Publiku je osvojila i filmom „Idemo dalje“, a i publiku i žiri Filmskog festivala u Puli „Glembajevima“.
Dobila je nagradu za sporednu ulogu u ovom filmu - i vratila ju je jer je smatrala da je lik koji tumači glavni u tom filmu, a ne sporedni.

Tužna sudbina posle porođaja

Uz titulu najlepše žene jugoslovenskog filma, Ena Begović je od Bebe Lončar preotela i muža, dvadeset godina od sebe starijeg biznismena Dina Radeljaka.

Rodila mu je ćerku u leto 2000. godine, a samo 45 dana nakon porođaja poginula je u saobraćajnoj nesreći, u autu koji je vozio njen sedamnaestogodšnji pastorak.

Tragičan kraj

Uz titulu najlepše žene jugoslovenskog filma, od Bebe Lončar preotela je i muža, dvadeset godina od sebe starijeg biznismena Dina Radeljaka. Rodila mu je ćerku u leto 2000.  poginula je u saobraćajnoj nesreći.

Tanja Bošković

4. Čuvena glumica proslavila se pokazujući golo telo na velikom platnu, pa je postala prava erotska ikona SFRJ

U anketi na jednom internet portalu, sprovedenoj pre dve godine pod naslovom: „Koja naša glumica najlepše izgleda naga na filmu?“, više od trećine učesnika svoj glas dalo je Tanji Bošković.

„Okupacija u 26 slika“

Ovim su mlade generacije potvrdile mišljenje svojih očeva, koji su Tanju gledali kao od majke rođenu početkom 1978. godine u filmu „Okupacija u 26 slika“, u kojem je tumačila lik prostitutke.

Zaplet je ratni: tri mladića - Hrvat, Italijan i Jevrejin - najbolji su prijatelji u predratnom Dubrovniku. Kada njihovu zemlju okupiraju, idilični grad postaje mesto jezivih pokolja. 

Prijatelji sada moraju da se svrstaju na različite strane u sveopštem sukobu...

Pogled na zadnjicu i noge Tanje Bošković ostavio je bez daha Franu Lasića i Milana Štrljića, ali i milione građana socijalističke Jugoslavije, koji su u bioskopske sale mamljeni plakatom na kojem ima svačeg, ali se pamti cela figura dvadesetčetvorogodišnje nove zvezde.

Na filmskom festivalu u Puli bacila je u zasenak i glumice koje su imale mnogo zahtevnije uloge. Tada je nastala najseksepilnija fotografija socijalističke Jugoslavije na kojoj Tanja pozira sedeći u plićaku u kupaćem kostimu koji i skriva i otkriva i jede sladoled. Samo četiri godine kasnije snimiće „Sablazan“ i potvrditi reputaciju erotske ikone SFRJ. U njemu glumi zarobljenu esesovku, ljubavnicu nemačkog majora, koja zavodi neiskusnog partizana čuvara... Inače, scena Tanjinog kupanja u reci, bez ikakvog povoda osim da nas podseti na stara dobra vremena, prošle sedmice je preplavila internet.

Peške zbog minića

Malo čednija - reč je o komediji namenjenoj širokom slojevima, pa nisu prikazani najintimniji delovi tela - ali podjednako zavodljiva Tanja Bošković bila je i u „Čoveku sa četiri noge“ (1983). Zaplet nije ni važan (iako je film dobar!) - pamti se samo činjenica da je Tanja u celom filmu ili gola, ili umotana u kratak peškir!

Rekosmo, imala je šta i da pokaže! U jednom skorašnjem intervju objasnila je da je u vreme studija na fakultet išla pešice jer je nosila toliko kratku suknju da nije mogla da se popne u autobus!

Rođena 1953. godine, do dolaska na studije glume živela je u Aranđelovcu, gde joj je otac bio strogi direktor gradske gimnazije. Reditelji su je hteli, pa je glumila i u filmovima, na televiziji („Majstorska radionica“, „Balkan ekspres“) i u Pozorištu na Terazijama, gde je, osim glumačkog, i njen talenat za ples došao do punog izražaja u mjuziklima „Priča o konju“, „Splitski akvarel“, „Čaplja“, „Davni flert“...

Ima dvoje odrasle dece i sama je.
„Lepota mi nije otvarala vrata u životu ili možda u moje vreme nije bila u modi. Danas znam mnogo lepotica koje su usamljene, što znači da lepota nije preporuka za sreću“, izjavila je skoro.

Bez sreće

„Lepota mi nije otvarala vrata u životu ili možda u moje vreme nije bila u modi. Danas znam mnogo lepotica koje su usamljene, što znači da lepota nije preporuka za sreću“, izjavila je Tanja Bošković.


(VIDEO) 7 glumica čiji smo seks na filmu rado gledali

Vladica Milosavljević

5. Lepu glumicu proslavio je film „Samo jednom se ljubi“, a bila je zapažena i u delima „Srećna Nova ’49“, „Variola vera“, „Oktoberfest“...

Scene iz kultnog filma „Samo jednom se ljubi“ (režija Rajko Grlić, 1981) u kojima Vladica Milosavljević i Miki Manojlović vode ljubav, mnogi smatraju najboljim erotskim scenama jugoslovenske kinematografije.

Mokri snovi tinejdžera

Ona u zanosu ponavlja njegovo ime stenjući: „Tomi! Tomi!“, dok je on ispravlja, u ritmu žestokih pokreta tela, promuklim: „Tomi-slav! Tomi-slav!“

Jedan kolumnista ovih je dana zapisao: „Te scene su bile zaslužne za mokre snove i prljavu maštu mnogih tinejdžera, kao i nas koji smo ga kasnije gledali na TV.“

„Samo jednom se ljubi“ sniman je neposredno posle Titove smrti, u atmosferi oštre političke represije. Tomislav je bivši partizan koji nastavlja borbu i posle rata kao član Titove tajne policije. Zaljubljuje se u lepu balerinu iz buržoaske porodice (Vladica Milosavljević). Njegova romansa sa klasnim neprijateljem i sporo uklapanje u posleratnu stvarnost, u kojoj više ne važe kruta pravila revolucije, vode ga u smrt.

Vladica, rođena 1955. godine, ćerka je poznatog glumca Dragoljuba Gule Milosavljevića. Završila je glumu na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti. Osim u „Samo jednom se ljubi“, ostvarila je zapažene uloge i u „Srećna Nova ’49“, „Variola vera“, „Oktoberfest“... Članica je Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1980. i za sobom ima impresivan niz pozorišnih uloga.

Devedesetih godina povukla se iz pozorišnog i javnog života, a u nekoliko intervjua oštro je govorila o situaciji u društvu. Prošlog leta vratila se na pozorišne daske. Ima dva odrasla sina.

Pomama svlačenja

„Iskreno, sebe nisam nikada doživljavala kao lepoticu. Ne verujem da bi me iko ko je iole gledao šta i kako radim svrstao u tu kategoriju“, skoro je rekla. A u drugom jednom intervju ovako je govorila o filmu koji ju je svrstao u seks-simbole:
„Tad je bila neka pomama svlačenja glumica, toga je bilo previše. ‚Hoću da se svučem dopola, neću da skidam gaće! Pa je l‘ to bilo u scenariju? Pa jeste. Pa jesi li potpisala? ‚... 

Svi te skidaju! Film ‚Samo jednom se ljubi‘ nije imao idealan scenario, dorađivan je za vreme snimanja. Imao je previše scena seksa, hvala bogu, mnoge su izbačene... Meni je izbačena najbolja scena: striptiz koji sam tri dana radila. Bila je dosta uvrnuta, manje erotska, više nabijena nekom ludom emocijom. Grlić se uplašio da će se dobiti utisak kako se glavni lik ubio zbog ribe, a ne zbog svoje političke neprilagođenosti.“

Ovaj film, inače, promovisao je Mikija Manojlovića u „seksualnog boga“ jugoslovenskog filma.

Izbačena mi je najbolja scena

„Film ‚Samo jednom se ljubi‘ nije imao idealan scenario. Imao je previše scena seksa, hvala bogu, mnoge su izbačene... Meni je izbačena najbolja scena: striptiz koji sam tri dana radila. Bila je dosta uvrnuta, manje erotska, više nabijena nekom ludom emocijom“, ispričala je Vladica Milosavljević.


Ljiljana Blagojević

6. Lepu glumicu proslavila je uloga Doli Bel, a u nju je bio zaljubljen i Toma Zdravković, koji joj je napisao hit „Sve bih dao za Ljiljanu“

Uvela je Slavka Štimca u svet muškaraca u filmu „Sjećaš li se Doli Bel“ Emira Kusturice davne 1981. godine. Na tavanu, polivena vodom iz limenog bokala, pošto ga je pitala: 
„Znaš li se ljubit?“ Svi smo mi tada hteli da budemo Slavko Štimac...

Osvajanje erotskih sloboda

Glavni lik, dečak Dino (igra ga Štimac), spoznaje svet i odrasta u Sarajevu uz filmove u lokalnom bioskopu i muziku koju sluša u omladinskom centru (tih šezdesetih godina hit je „24 mila baci“ Adrijana Ćelentana). Jednog dana stariji mladić, siledžija i makro, dovodi kod Dina svoju prostitutku Doli Bel (dvadesetšestogodišnja Ljiljana Blagojević) i nalaže mu da je sakrije na neko vreme. Dečak Dino tada doživljava svoju prvu ljubav... Raskošna lepota ove glumice pomenutu je scenu učinila nezaboravnom, a „Sjećaš li se Doli Bel“ dobio je nagradu za najbolji film na Venecijanskom filmskom festivalu 1981.

Pet godina kasnije Ljiljana Blagojević otići će korak dalje u osvajanju erotskih sloboda na platnu ulogom u „Večernjim zvonima“ Lordana Zafranovića. Oznojenu od visoke temperature, gotovo u bunilu, nasmrt bolesnu od tuberkuloze, žestoko će je uzeti Rade Šerbedžija. (Zapaženu erotsku ulogu u tom filmu ima i Neda Arnerić.)

Ljiljana Blagojević rođena je 1955. godine u Zemunu, ali je posle ranog razvoda roditelja detinjstvo provela kod ujaka u Semberiji. Na trećoj godini studija FDU u Beogradu počela je glumom da zarađuje za život i od tada traje njena sigurna karijera, obeležena nagradama kako za filmske, tako i za pozorišne uloge. Šira publika zna je iz filmova „Boško Buha“, „Velo misto“, „Bolji život“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Nož“, a jedinstveno priznanje dobila je za TV seriju „Doktorka na selu“ 1982. godine: Toma Zdravković, nesrećno zaljubljen u nju, napisao je svoj hit „Sve bih dao za Ljiljanu“! 

Udata je za dramskog pisca Sinišu Kovačevića i ima ćerku Kalinu, takođe glumicu.

Kikice i dokolenice

O „Doli Bel“ pričala je kasnije: „Emir Kusturica je na FDU tražio mladu studentkinju glume za ulogu u njegovom debitantskom celovečernjem filmu ‚Sjećaš li se Doli Bel‘. 

Došla sam na audiciju sa ispletenim kikicama i dokolenicama. Bilo me je sramota kad sam videla kako me Emir s čuđenjem gleda. On je otišao svojim poslom, a ja na more sa društvom. U neki kamp pod šator.“ A kad je saznala da je dobila ulogu, morala je da se sunča gola da bi izjednačila boju kože na mestima gde je bio kupaći...

Uz lepotane i muškarčine Franu Lasića, Radeta Šerbedžiju i Mikija Manojlovića, među glumce koji su se najviše „nauživali“ na filmu svrstao se i Slavko Štimac, partner Ljiljane Blagojević.

Stid pred Kusturicom

„Emir Kusturica je na FDU tražio mladu studentkinju glume za ulogu u njegovom debitantskom celovečernjem filmu ‚Sjećaš li se Doli Bel‘. Došla sam na audiciju sa ispletenim kikicama i dokolenicama. Bilo me je sramota kad sam videla kako me Emir s čuđenjem gleda. On je otišao svojim poslom, a ja na more s društvom. U neki kamp pod šator“, pričala je Ljiljana Blagojević.

(VIDEO) 7 glumica čiji smo seks na filmu rado gledali
(VIDEO) 7 glumica čiji smo seks na filmu rado gledali

Mirjana Karanović

7. Glumica iz Beograda svetsku slavu stekla je ulogom u filmu „Otac na službenom putu“, a nikad se nije libila svlačenja na velikom platnu

Dok je bio mlad, Radoš Bajić je od svojih scenarija profitirao drugačije nego danas: u filmu „Na putu za Katangu“ (režija Živojin Pavlović, 1987) sebi je, recimo, dodelio scene seksa s Mirjanom Karanović, što je ispostaviće se, bilo em lepo, em pametno. Jer, bez tog grubog seksa s nogu, uza zid, teško da bi neko još pamtio ovu priču o sinu rudara koji se posle mnogo godina provedenih u Francuskoj vraća u grad svog detinjstva. U vozu sreće pevačicu i mladića iz Bosne koji idu na rad u njegovo mesto, ali ponovni susret s rodnim gradom oživljava u njemu traume iz detinjstva...

Obavezno skidanje

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka gotovo da je bilo obavezno svlačenje najmanje jedne glumice, ma koliko to odudaralo od zapleta i opšte atmosfere filma. Film o odumiranju sela? Može, ali da se neka planinarka kupa u potoku? Film o problemima samoupravljanja? Može i to, ali direktor da ima seks sa sekretaricom... I tako. Može onda da se zamisli kakav je bio film „Uvek spremne žene“, čiji sadržaj enciklopedije prepričavaju ovako: „ Film Branka Baletića iz 1987. godine o sedam žena i njihovim pokušajima da pronađu stalni posao i svoje parče sreće u jugoslovenskom snu. Sedam žena su gubitnice - one su bez posla i bez krova nad glavom, bez porodice i bez uzvraćene ljubavi. U kontaktu i sudaru sa svetom muškaraca, one gube.“

Glavnu ulogu igra Mirjana Karanović, i nju siluju pod tušem. Toliko...

Mirjana Karanović rođena je u Beogradu 1957. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1984, a već 1980. debitovala je naslovnom ulogom u filmu Srđana Karanovića „Petrijin venac“. Svetsku slavu je stekla ulogom majke u filmu „Otac na službenom putu“. Glumila je u desetinama filmova i pozorišnih predstava. 

Tokom čitave svoje karijere u javnim nastupima dosledno je iznosila svoje beskompromisne stavove o ratovima na ovom prostorima.

Deo akcije

A što se hrabrosti tiče, nije se libila da se u 55. godini u predstavi „Priča o Mirjani“ (premijera 2012. godine) pred publikom pojavi u brushalteru i da dozvoli da joj izviri bradavica. „Nemam poseban odnos prema erotici na filmu i na sceni. Za mene je to deo glumačke akcije kao i svaki drugi. Privatno sam stidljiva osoba, ali pošto na scenu nikad nisam izašla ‚ja‘ nego lik koji igram, nije mi to predstavljalo problem. Jedini problem je kada na filmu gledam sebe u takvim scenama jer ne mogu sebe da vidim kao karakter koji glumim nego vidim sebe. Zato mi je teško da gledam svoje filmove.“

Iako Mirjanu Karanović i danas, kao i pre tridesetak godina, publika doživljava kao seks-simbol, u privatnom životu i dalje uživa u statusu neudate žene.

Stidljiva osoba

„Nemam poseban odnos prema erotici na filmu i na sceni. Za mene je to deo glumačke akcije kao i svaki drugi. Privatno sam stidljiva osoba, ali pošto na scenu nikad nisam izašla ‚ja‘ nego lik koji igram, nije mi to predstavljalo problem“, priča Karanovićeva

Sledeće subote: Sedam novinara koji su ispisali istoriju srpske štampe

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter


Izvor: kurir-info.rs

(VIDEO) 7 glumica čiji smo seks na filmu rado gledali

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...