Oglas

Photo: printscreen YouTube

Jedan muškarac iz Venecuele je organizovao zabavu za porodicu i prijatelje, a sve to da bi javno razotkrio aferu svoje devojke i najboljeg prijatelja kome je pred svima rekao:

,,Danas sam otkrio nešto na što sam sumnjao. Alberto, poznajemo se više od 20 godina. Ti si otac mog starijeg brata i prijatelj. Ali, udvaranje mojoj ženi kukavički je potez ’’.

Prevareni muškarac je zatim uzeo svoj telefon i začuđenim gostima pokazao poruke koje je par izmenjivao. Prijatelja je čak optužio da nagovara njegovu devojku da kupi stan od 40.000 dolara koji joj se duže vreme sviđa.

,,Ovde su sve poruke koje ste ti i Daliana razmenili. Daliana traži stan od 40.000 dolara i pitao sam joj odakle joj to. Znao sam odakle će dobiti novac ’’.

Njegova devojka Dalijana Melean , pokušala  je da mu otrgne telefon iz ruke, ali ga je on bes bacio u bazen. Na kraju se i zahvalio preljubnicima;

,,Hvala ti svim srcem za iskreno prijateljstvo koje si mi pokazivao ovih 20 godina. Tebi takođe, Daliana, što si ove dve godine licemerno podelila sa mnom’’

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter

Osramotio prijatelja :Udvaranje mojoj ženi kukavički je potez

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...