Oglas

Tokom cele trudnoće imala je OGROMAN STOMAK: Kada je rodila bebu, svi su bili iznenađeni – biće vam jasno ZAŠTO (FOTO) (VIDEO)

Photo: printscreen YouTube.

Krisi Korbit sa Floride, već je bila rodila tri bebe  natprosečne težine ,preko četiri i po kilograma.Kada je i četvrti put ostala trudna , bila je svesna da su šanse da i četvrta beba bude krupna, izuzetno velike .

Kris je teško  podnosila trudnoću zbog svog ogromnog stomaka, ali i gestacionog dijabetesa kog je u međuvremenu  dobila. Kada je došlo vreme za porođaj, lekari su odlučili da je porode carskim rezom.

Tek rođena beba izazvala je oduševljenje - svi lekari i sestre počeli su da tapšu. Zbunjenoj Krisi  su objasnili da je njena ćerka sa svojih 6 kilograma i nešto, najveća beba koju su svi prisutni videli u svojoj karijeri.

Međutim, neočekivana veličina devojčice priredila je roditeljima i jedan  problem - baš sva odeća koju su joj unapred kupili , bila je beskorisna jer joj je sve bilo malo.

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter

Pogedajte!

Tokom cele trudnoće imala je OGROMAN STOMAK: Kada je rodila bebu, svi su bili iznenađeni – biće vam jasno ZAŠTO (FOTO) (VIDEO)Tokom cele trudnoće njen stomak je bio ogroman , a kada je rodila bebu, svi su se iznenadili (VIDEO).

loading...

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...